在寒冷的天气和假期之间,我们真的吃不够的热可可。为什么不把它也放在甜点里呢?奶油奶酪、奶油和棉花糖与可可的结合会让您感觉自己正在喝世界上最美味的饮料。除此之外,您还需要一个叉子和一个盘子。
Zakaj bi pripravljali tradicionalni cheesecake, če lahko vanj spravimo tudi kakav,这将在 vašo kuhinjo privabil zimske vonjave. 20 minut časa vam bo vzel, pa še ne vključuje peke. Razloga, da ga ne bi 准备好了, preprosto NI. Hitro v kuhinjo!
成分:
- 360 g smetane
- 340 g kremastega sira
- 棉花糖面包
- 100克糖
- smetana za serviranje
- 2 pakiranji mešanice za vročo čokolado
准备:
Z mešalnikom stepite smetano. Ko nastane trda masa, v njo dodajte kremasti sir in sladkor. Vse sestavine dobro premešajte, da nastane gladka zmes. V njo dodajte mešanici za vročo čokolado in marshmallow penice. Sestavine ponovno zmešajte in jih prelijte po že pripravljeni skorji (150 g graham krekerjev, 75 g masla in 65 g sladkorja zmešajte in maso (s pritiski) razporedite po pekaču).
Po vrhu sladice razporedite marshmallow penice. Kolač pokrijte s plastično folijo in počakajte, da se v hladilniku strdi. Postrezite ga s stepeno smetano, po njem pa tudi posujte mešanico za vročo čokolado.