巧克力椰子块是适合任何场合的绝佳甜点 - 它们制作简单,只需要 4 种原料。
Le kdo se lahko upre slastni kombinaciji kokosa in čokolade? Okus nas spominja na poletje, s temi kockami pa ne le, da se bomo posladkali, ampak bo to sladkanje tudi nekoliko 更健康. Gre namreč za čokoladne kokosove kocke, ki ne vsebujejo jajc in mleka, primerne pa so tudi za vegane.
配料
- 4 skodelice mletega kokosa
- 1/2 skodelice kokosove kreme
- 1/3 skodelice javorjevega sirupa
- 盐少许
- 1 in 1/2 skodelice jedilne čokolade
- 1/3 skodelice kokosove kreme
准备
V mešalnik (blender) dajte mleti kokos, pol skodelice kokosove kreme, javorjev sirup in ščepec soli. Miksajte tako dolgo, da nastane homogena zmes. Dobljeno maso preložite na pekač, obložen s papirjem za peko in postavite v zamrzovalnik za 30 minut. Jedilno čokolado pomešajte s kokosovo kremo in postavite v mikrovalano pečico, da se čokolada stopi (ali pa jo stopite nad paro). Čokoladno zmes premešajte in jo premažite preko kokosovega “testa”, ki ste ga prej postavili v zamrzovalnik. Posipajte s kokosom v prahu. Pecivo pustite za 1 uro v zamrzovalniku, nato ga narežite na kocke in postrezite. Pa sladek dober tek!