一份简单的面包布丁的食谱可以让人联想到一顿完美的早午餐,这很好地证明了你可以用很快就会从盘子里消失的旧面包制作出美味的甜点。
Naslednjič, ko v shrambi odkrijemo pozabljeno štruco kruha, je nikar ne zavrzimo, ampak se spomnimo na odličen recept za enostaven kruhov puding,这非常适合 popoln brunch. Z receptom se lahko tudi malo poigramo, saj mu lahko dodamo sveže ali suho sadje, kombinacijo dišečih začimb (kardamom, cimet, piment, muškatni orešček, …), lahko pa se odločimo tudi za slastne čokoladne koščke.
Recept za enostaven kruhov puding:
成分:
- 2杯牛奶
- 2汤匙黄油
- 1 žličko vanilijevega ekstrakta
- 1/3 杯糖
- 盐少许
- ½ štruce belega kruha, narezane na kocke
- 2个蛋
Navodila za pripravo kruhovega pudinga:
Pečico segrejemo na 180度. V manjši kozici segrejemo mleko, maslo, vanilijo, sladkor in sol. Kuhamo, dokler se maslo ne stopi. Odstavimo in pustimo, da se ohladi. Medtem namastimo pekač in ga napolnimo s kruhovimi kockami. Jajci stepemo in ju dodamo k ohlajeni mlečni mešanici, s katero nato prelijemo kruh.
Pečemo 30 do 45 minut in postrežemo še toplo. Dober tek!