我们最喜欢的晚间小吃之一绝对是意式烤面包。它是切碎的西红柿、罗勒、醋、大蒜、橄榄油和硬皮乡村面包的混合物。
Italijanske hrustljave bruskete
组成部分
- 1 narezana štruca kruha
- 3汤匙特级初榨橄榄油
- 8 na kocke narezanih paradižnikov
- pest sveže sesekljane bazilike
- 30 g sveže naribanega parmezana
- 2 stroka drobno sesekljanega česna
- 1 žlica kakovostnega balzamičnega kisa
- 椒盐
方向
- Pečico segrejte na 200 stopinj. Rezine kruha na obeh straneh rahlo premažite z 1 žlico olja in položite na velik pekač. Kruh pečete do zlato rjave barve od 5 do 10 minut.
- Medtem v skledi zmešajte paradižnik, baziliko, parmezan in česen. Dodajte balzamični kis, 2 žlički olivnega olja, sol in poper.
- Paradižnikovo mešanico z žlico nanesete na popečene rezine kruha in takoj postrežite.