fbpx

食谱:你喜欢拉斐拉吗?那你一定要尝尝这个自制的椰子酱!

Domači kokosov namaz

如果你是拉斐尔球和甜酱的粉丝,那么你一定要尝尝这款自制的椰子酱,简直太棒了!

Čeprav okus namaza spominja na kroglice Raffaelo, pa jih za pripravo domačega kokosovega namaza ne rabiš (no, razen, če se želiš vmes sladkati). Ne bomo ti lagali, da je namaz nizkokaloričen, ampak če si ga boš privoščila od časa do časa in v tankem sloju 吃早餐, ne rabiš skrbeti. Prepričani smo, da bo poskrbel za najboljši začetek dneva.

在 Instagram 上查看此帖子

Guten Morgen und einen schönen Sonntag wünsch ich euch 🤗☀️ • Was gibt's schöneres, um in den Tag zu starten, als ein ausgedehntes Frühstück?! Kaffee, Eier, Obst, Joghurt, frische Semmeln und Croissants ☕🥐🍳🥓🥞🍓🍌🍇 Hmmm, herrlich 🤩 Und dazu gibt's heute meinen selbst gemachten Kokosaufstrich 🥥 Diesen hab ich einfach ganz nach Gefühl mit Kokosmus, Agavendicksaft und Vanilleextrakt cremig angerührt. Ein Gedicht sag ich euch, probiert's doch einfach mal aus 😉 • • • • #sabrinaskitchn #kokosaufstrich #selbstgemacht #homemade #breakfast #frühstück #happysunday #schönensonntag #foodporn #soulfood #foodphotograph #foods #foodblogger #foody #foodphotographer #foodphotography #foodblogger_de #foodinspiration #foodstagram #foodlover #foodstyling #foodstylist #instafood #instapic #seelenfutter #kochenmitsohnemann #cookingwithson #lecker #yummy

分享的帖子 Sabrina's Kitch'n (@cook.baker.everythingmaker) on

配料

  • 200 克 白巧克力
  • 400克炼乳
  • 250 克 黄油
  • 70 g naribanega kokosa

准备

Na majhnem ognju najprej stopiš maslo in čokolado. Nato umakni lonec s štedilnika in dodaj kondenzirano mleko ter ga s pomočjo metlice počasi vmešaj, da nastane gladka krema. Na koncu dodaj še nariban kokos. Namaz daj v stekleno posodico in postavi v hladilnik. Naslednje jutro je pripravljen za pokušanje. Pa sladek dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。