fbpx

食谱:烤北海道南瓜

照片:Envato

Pri pečenju buče ni veliko modrosti, je najpreprostejši recept, za katerega potrebujete le malo časa. Po želji lahko popečeno bučo pripravljena v sladki ali slani različici. K sladkemu okusu buče se odlično podajo ingver, česen, pekoča paprika, njeni idealni partnerji v sladki varianti pa so cimet, javorjev sirup, vanilija in rum.

Pečena buča hokaido je odlična alternativa pečenemu krompirju. Ste jo že probali?

Pečena buča hokaido

  • 服务: po želji glede na velikost buče
  • 难度: 简单的
  • 评分: ★★★★★
  • 打印

Pripravite si pečeno bučo hokaido na slan ali sladek način - oboje je božansko.

组成部分

  • pol buče
  • 橄榄油
  • začimbe po želji glede na to, ali želite sladko ali slano varianto

方向

  1. Bučo prerežete na pol in olupite semena, da dobite le čisti mesnati del.
  2. Bučo narežite na trakove v obliki lune. Debelina mora biti enaka, da se bo enakomerno peklo. Rezine položite na pomaščen pekač, nato pa jih pokapajte z olivnim oljem in dobro premešajte.
  3. Na vsako rezino položite izbrane začimbe. Za slano varianto lahko pripravite mešanico česna, malo ingverja, sladke paprike in soli. Pripravljeno bučo pečete v pečici pri 180 °C približno 45 minut, postrezite še toplo.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。