fbpx

食谱:美味煎饼配西葫芦和布里干酪

照片:扎拉霍姆

Palačinke so ena najbolj priljubljenih jedi. Največkrat si jih privoščimo s sladkimi namazi ali nadevi, odlične pa so tudi tiste s slanimi nadevi. Ponujamo vam recept za pripravo slanih palačink, ki je odlična altarnativa za vse, ki niso ljubitelji sladkega.

Slane palačinke z bučko in brijem

  • 服务: 1
  • 难度: 简单的
  • 评分: ★★★★★
  • 打印

组成部分

  • 1/2 skodelice mleka po izbiri – kravje, ovsevo, riževo..
  • 3个鸡蛋
  • 150 g ajdove ali navadne pšenične moke
  • 60 g špinače
  • svež pehtran
  • ščepec sladkorja
  • 胡椒
  • 160 g brieja
  • 80 g kozjega sira
  • 8 polsuhih paradižnikov v olju
  • 1 žlica svežega sesekljanega drobnjaka
  • 1瓶
  • ekstra deviško olivno olje ali maslo

方向

  1. Sire vzamete iz hladilnika in jih pustite na sobni temperaturi.
  2. Bučko narežite na trakove in jo pustite počivati ​​v ledeni vodi, da postane hrustljava.
  3. Paradižnik narežete na kocke.
  4. Mleko, moko, jajca, špinačo, pehtran, drobnjak, sol, poper in sladkor zmešajte v mešalniku, dokler se ne naredi gosta zmes za palačinke.
  5. Na srednjem ognju segrejte ponev, ki jo namažete z oljem ali maslom. Z zajemalko testo razporedite po pekaču in pustite, da se strdi, nato obrnite in popecite.
  6. Ko so palačinke pečene v njih nadevajte bučke, sir, špinačo in paradižnik. Še rahlo popecite in postrezite.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。