这款美味的免烤南瓜芝士蛋糕是一种简单、丝滑的甜点,非常适合秋季。尝试一下,你不会后悔的。
南瓜 so odlične tako kot okras (ne pozabite, halloween je pred vrati) kot tudi kot 食物. Še posebno so dobrodošle pri sladicah, kjer poskrbijo za neponovljiv okus. Tokrat smo za vas pripravili recept za pravo sladico za noč čarovnic: božanski bučni cheesecake brez peke.
Sestavine za bučni cheesecake brez peke:
- 2 skodelici in pol zdrobljenih graham keksov
- pol skodelice stopljenega masla
- 225 gramov kremnega sira
- 1 杯 鲜奶油
- 1 杯 糖粉
- 1 skodelica in pol bučnega pireja
- 1茶匙肉桂粉
- 1 čajna žlička vanilje
- stepena smetana za okras
Priprava bučnega cheesecaka brez peke:
V skledi dobro zmešajte drobtine graham keksov in stopljeno maslo. Dobljeno maso prenesite v pekač (premer 23 cm) in ustvarite enakomerno podlago, ki se na straneh dviga 2 centimetra. V večji skledi zmešajte kremni sir in smetano za stepanje ter mešajte tako dolgo, da dobite gladko maso (3 do 4 minute). Dodajte sladkor, bučnega pire, cimet in vaniljo ter stepite do gladke in puhaste mase. Kremo prelije po podlagi, pokrije s plastično folijo in postavite v hladilnik za 6 do 8 ur. Okrasite s stepeno smetano, razrežite in postrezite. Pa dober tek!
准备 bučnega cheesecaka brez peke si lahko ogledate tudi v priloženem videu: