简单的蓝莓派搭配干酪,将美味多汁的蓝莓和入口即化的易碎面团混合在一起,真是一种享受。查看我们多汁蓝莓派的简单食谱,让您所爱的人满意。
Borovničeva pita s skuto je sočna in okusa polna sladica, ki jo lahko pripravimo tudi iz zamrznjenih borovnic. Za pripravo vrhunske borovničeve pite ne potrebujete veliko kuharskega predznanja, saj je njena priprava izjemno enostavna in ne vzame veliko časa.
Recept za sočno borovničevo pito s skuto
Sestavine za krhko testo:
- 150 克 黄油
- 300 g bele moke
- 50 g vanilijevega sladkorja v prahu
- 盐少许
- 2个蛋
- ½ zavitka pecilnega praška
馅料配料:
- 500 g puste skute
- 1 香草糖
- ½ žličke naribane bio limonine lupinice
- 100 g vanilijevega sladkorja v prahu
- 50克糖
- 400 g borovnic
- 180 克 酸奶油
- 2 žlici pšeničnega zdroba
- sladkor v prahu za posip
过程:
V večji posodi zmešamo moko, sol in maslo. Zmesi dodamo sladkor v prahu in rumenjaka ter vse skupaj zgnetemo v testo, ki ga nato za približno pol ure postavimo na hladno v hladilnik. Ohlajeno testo razvaljamo približno 1 cm debelo in z njim pokrijemo dobro namaščeno dno ter robove okroglega pekača za pite. Testo prekrijemo s papirjem za peko in za 5 minut položimo v na 180 stopinj ogreto pečico. Medtem v posodi zmešamo skuto, vanilin sladkor in limonino lupinico, v drugi posodi pa sneg dveh beljakov, 2 žlici zdroba, sladkor v prahu, sladkor in lonček kisle smetane. Dobljeno maso nežno umešamo v vanilijevo skuto in z dobljeno maso premažemo na pol pečeno testo. Po skutnem nadevu potresemo borovnice in v ogreti pečici pečemo še približno pol ure. Ohlajeno borovničevo pito potresemo s sladkorjem v prahu in postrežemo.