fbpx

食谱:传统的斯特法尼烤肉

Recept - Štefani pečenka

你知道什特法尼烘焙是什么吗?这就是中间有鸡蛋的烤肉末,制作起来非常简单,而且结果也很美味。你能要求更多吗?

Pečenka štefani 这是 mesna štruca z jajci, ki jo je neverjetno lahko pripraviti. Je klasika, ki se vedno prileže, še posebej pa je dobrodošla na prazničnih mizah.

阅读更多: 食谱:传统复活节potica

Štefani pečenka v nastajanju.
Štefani pečenka v nastajanju.

Se vam nabira star suh kruh? Porabite ga za pripravo pečenke štefani. Za ta recept ne potrebujete nikakršnega kuharskega predznanja, zato kar pogumno!

Recept – pečenka štefani:

Sestavine – pečenka štefani:

  • 700 g mešanega mletega mesa
  • 5个鸡蛋
  • 1,5 dl mleka
  • 3–4 kosi kruha
  • 1个洋葱
  • 2瓣大蒜
  • 2 žlici soli
  • 胡椒
Štefani pečenka je lahka za pripravo in slastnega okusa.
Pečenka štefani je preprosta za pripravo in slastnega okusa.

Postopek priprave pečenke štefani:
Najprej na olju prepražimo čebulo, ki ji proti koncu dodamo nasekljan česen. Na kocke narezan kruh prepojimo z mlekom, ki mu dodamo mleto meso, ohlajeno mešanico čebule in česna, sol, poper in surovo jajce. Vse skupaj dobro premešamo. Pekač premažemo z oljem in ga do polovice zapolnimo z mesno mešanico. Še pred tem pripravimo štiri trdo kuhana jajca, ki jih po dolžini razporedimo po masi. Prekrijemo jih z ostalim mesom in štruco dokončamo. Najprej jo 10 minut pečemo v pečici, segreti na 200 stopinj Celzija, preostalih 50 minut pa na 170 stopinjah. Preden jo postrežemo, mora 15 minut počivati. Pa dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。