在炎热的天气里,您不喜欢烹饪高热量的菜肴,而是喜欢准备清淡的菜肴,例如鸡肉和西葫芦卷。你不会后悔的,除了味道好之外,它还能让你大饱眼福。不相信吗?
Pripravite si popolno jed iz lahkih sestavin – bučk in perutninskega mesa. Postrežete jo lahko s kosom kruha, krompirjem, testeninami, za kosilo ali večerjo.
Zvitki iz piščančjega mesa in bučk
![](https://e7852c3a.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/05/zucchini-rolls-with-cheese-2021-08-28-13-28-23-utc.jpg)
组成部分
- 2 bučke
- 500 克 鸡柳
- 50 克 蛋黄酱
- 100 g trdega sira po želji
- 2 个西红柿
- 20 g drobtin
- 20 克 帕尔马干酪
方向
- Meso narežemo na tanjše fileje, pokrijemo s prozorno folijo, nato ga potolčemo. Solimo in popramo, nato premažemo z majonezo.
- Čez meso damo rezino sira in rezino paradižnika, nato zvijemo.
- Bučke narežemo na tanke rezine in nato dve položimo eno poleg druge in malo prepognemo. Damo čez še meso in zvijemo. Zaprite z zobotrebcem.
- Razporedimo na pekač, obložen s peki papirjem. Potresemo z drobtinami in parmezanom. Pečemo pri 180 °C približno 30 minut.