餐厅位于布莱德的Hotel Triglav 酒店内。在烹饪创作方面,他们以传统、对家乡的热爱、品质、新鲜和对健康未来的关注为指导。他们使用当地供应商提供的传统一流原料。这就是他们保存为我们准备的传统产品的方式......
Hotel Triglav Bled, Kolodvorska 33
苍白
Restavracije se nahaja v Hotelu Triglav na Bledu. Pri kulinaričnem ustvarjanju jih vodi tradicija, ljubezen do doma, kakovost, svežina ter skrb za zdravo prihodnost. Uporabljajo tradicionalne, prvovrstne sestavine, ki jim jih pripeljejo domači dobavitelji. Tako skrbijo za ohranjanje tradicionalnih proizvodov, ki nam jih pripravijo z modernimi postopki francoske in mediteranske kuhinje ter s pogledi na sodobno kuhinjo njihovih kuharjev pod vodstvom Uroša Štefelina. Zagotovo moramo poskusiti sirove bandeljce s porovo omako po receptu iz prve kuharice v slovenskem jeziku Kuharske bukve Valentina Vodnika, dušeno rdečo čebulo z jajcem s tartufovo peno in z bučnim oljem, hišne testenine, polnjene s kranjsko klobaso, pečena gosja jetra na karameliziranem jabolku, pa rdeče zelje z jagodami in še in še. Celotno kulinarično doživetje lahko zaokrožimo z odličnim vinom. Ponudijo nam lahko predvsem vina slovenskih vinarjev, organizirajo pa tudi vinske degustacije pod vodstvom sommelierja Damirja Salkiča. Za vse tiste, ki pa nas bo njihova kulinarika naravnost navdušila, pa organizirajo tudi delavnice v Kuharski šoli prvega kuharja Uroša Štefelina.