配料: 16 dkg 干净的虾尾 16 dkg 烟熏奶酪 8 枝新鲜迷迭香 10 dkg 新鲜芝麻菜 准备工作: 干净的虾尾和大部分切块、烟熏奶酪串起来......
成分:
16 dkg očiščenih škampovih
repkov
16 dkg prekajenega sira
8 vejic svežega rožmarina
10 dkg sveže rukole
准备:
Očiščene škampove repke in na
večje kocke narezan prekajen sir
izmenoma nabodemo na
rožmarinovo vejico. Nabodalca
popečemo na hitro z obeh strani na
oljčnem olju ali žaru, jih pokapljamo
z limoninim sokom in oljčnim oljem z
rožmarinovo vejico in postrežemo
kot imenitno toplo predjed
食谱是在天使餐厅准备的,
卢布尔雅那墨卡托中心
www.kaval-group.si/angel