SESTAVINE:16 dkg očiščenih škampovihrepkov16 dkg prekajenega sira8 vejic svežega rožmarina10 dkg sveže rukolePRIPRAVA:Očiščene škampove repke in navečje kocke narezan prekajen sirizmenoma nabodemo ...
成分:
16 dkg očiščenih škampovih
repkov
16 dkg prekajenega sira
8 vejic svežega rožmarina
10 dkg sveže rukole
准备:
Očiščene škampove repke in na
večje kocke narezan prekajen sir
izmenoma nabodemo na
rožmarinovo vejico. Nabodalca
popečemo na hitro z obeh strani na
oljčnem olju ali žaru, jih pokapljamo
z limoninim sokom in oljčnim oljem z
rožmarinovo vejico in postrežemo
kot imenitno toplo predjed
食谱是在天使餐厅准备的,
卢布尔雅那墨卡托中心
www.kaval-group.si/angel