V središču Ljubljane se nahaja Eko Indeks. Od drugih restavracij se loči po tem, da pri pripravi kuharskih mojstrovin uporabljajo zgolj ekološko pridelane sestavine. Če se k njim odpravimo z vedenjem, da je eko hrana okusnejša, vsebuje več vitaminov ter rudninskih snovi, zagotovo vsebuje manj ali celo ...
V središču Ljubljane se nahaja Eko Indeks. Od drugih restavracij se loči po tem, da pri pripravi kuharskih mojstrovin uporabljajo zgolj ekološko pridelane sestavine. Če se k njim odpravimo z vedenjem, da je eko hrana okusnejša, vsebuje več vitaminov ter rudninskih snovi, zagotovo vsebuje manj ali celo nobenih ostankov kemičnih ter zaščitnih sredstev, bo naš želodček vsekakor hvaležen. Narava pa tudi. Vsak dan nas na jedilniku čaka velik izbor različnih eko juh, solat, testenin in rižot. Domači njoki s teletino in porom, Gratinirani peresniki z mletim mesom in špinačo, Kitajsko zelje z lečo je zgolj nekaj jedi, ki se občasno znajdejo na jedilniku. Le –ta pa se vsak dan spreminja. Vsak dan so nam na voljo tri različne eko juhe, ter dve glavni jedi. Kosilo je sestavljeno iz juhe po izbiri, glavne jedi ter svežega sadno zelenjavnega ekološkega soka. Jedilnik je prijazen tudi vegetarijancem. Meso vedno pripravljajo ločeno in ga v mesne jedi dodajo naknadno. Tudi vegani in posamezniki s celiakijo najdejo pester izbor zase.