我们向您呈现您可以放心食用的蛋糕。虽然它们乍一看像是经典的蛋糕,但实际上它们是沙拉。 Vegiedeco Salads 是沙拉蛋糕,是日本食品造型师 Mitsuki Moriyasuke 提出的新食品概念。沙拉的原料不是扔进碗里,而是做成蛋糕。这是让孩子从小就喜欢蔬菜的方法吗?
Pod slastne torte, ki so v resnici solate, se podpisuje japonski stilist hrane Mitsuki Moriyasu, ki je novi koncept hrane zasnoval leta 2015, zdaj pa te zelenjavne sladice že najdemo na meniju restavracije Bistro La Porte Marseille v japonskem kraju Nagoya. Izdelki so popolno nasprotje klasičnih tort (no, razen v estetskem smislu), saj je poudarek na zdravju (klasične torte zdrave pač niso). Glavne sestavine so tako namesto moke, obilja jajc, smetane ipd. brezglutenska superhrana,其中包含 malo ogljikovih hidratov. Vključujejo vse vrste zelenjave (tudi sadje), med drugim koreninice in olupke, kar maksimalno poveča prednosti torte za zdravje.
反而 barvil za hrano so uporabljene naravne sestavine, glazura pa je običajno iz tofuja ali sirnega namaza, v katerega je vmešano sadje.
阅读更多: 看起来像雨滴的零热量蛋糕
Za kos torte Vegiedeco Salad boste na Japonskem odšteli (preračunanega) 5,70 evra. Poleg vam po želji postrežejo tudi zelenjavni čaj.
更多信息:
prtimes.jp