これらの天国のように柔らかいパンケーキは、新鮮なまま保存され、翌日も食べることができます。
Skrivnost palačink, ki so mehke kot pena, ni toliko v načinu priprave kot enem triku, ki si ga boš takoj zapisal!
成分:
- 小麦粉 200g
- 牛乳 200ml
- ミネラルウォーター 200ml
- 油 大さじ2
- バニラシュガー 1個
- レモンの皮
- ひとつまみの塩
- 卵1個
- 卵白 1個
準備:
V mešalniku mešajte sestavine po tem vrstnem redu: zmešajte 牛乳 と 卵, nato jima dodajte mineralno vodo, バニラシュガー, 塩, limonino lupino, 油 と 小麦粉. Sestavine naj se dobro združijo.
Ločeno naredite čvrsti sneg iz beljaka. Žlico snega postopoma dodajajte v mešalnik z drugimi sestavinami, medtem ko se mešajo. Zaradi snega bodo palačinke mehke kot pena!
![Palačinke, mehke kot pena: trik, ki si ga boš zapisal](https://e7852c3a.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2019/04/shutterstock_735776650-e1556103103418-660x468.jpg)
Nadev za palačinke izberi po svoje okusu. Če nimaš idej, je spodaj nekaj slastnih receptov za pripravo najboljših palačink na svetu. Dober tek! 🙂
5. ふわふわりんごのパンケーキ
4. 5 vrst palačink iz različnih delov sveta
3. Palačinke iz špinače in matche
2. Palačinke s kokosovo moko
1. Limonine palačinke z makovimi semeni in jagodnim prelivom