アスパラガスのスープは、ホワイトアスパラガスから作るクリーミーなバージョンでさらに美味しくなります。ホワイトアスパラガスを使ったクリーミーなアスパラガススープの簡単レシピをチェックして、春の観光客を感動させましょう。
Razvajajmo se s klasično pomladansko zelenjavno juho, ki je z dodatkom sladke smetane in dišečega drobnjaka še slajša. Tokrat bomo za spremembo posegli po belih špargljih in iz njih pripravili dišečo kremno juho.
Recept za špargljevo kremno juho:
原材料:
- 400 g belih špargljev
- バター 20g
- 玉ねぎ 1個
- 50 ml belega vina
- 野菜スープ 800ml
- スイートクリーム 100ml
- 牛乳 50ml
- 塩
- コショウ
- ナツメグ
- pest svežega drobnjaka
準備手順:
Očiščenim špargljem odstranimo olesenele dele in jih narežemo na kolobarčke. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. V ponvi raztopimo maslo in na njem prepražimo čebulo, kolobarčke in špargljeve glave. Odstranimo špargljeve glave in zalijemo z belim vinom in jušno osnovo. Kuhamo približno deset minut, nato dodamo še sladko smetano in mleko. Kuhamo še deset minut. Juho začinimo s poprom, soljo in muškatnim oreščkom ter zmeljemo s paličnim mešalnikom. Postrežemo s popečenimi špargljevimi glavami in nasekljanim svežim drobnjakom.