FBピクセル

プレミア: アメイジング スパイダーマン 2

V drugem delu uspešne filmske serije se bo moral Peter Parker pod krinko super junaka Spider-Mana znova spopasti s strašnimi zlikovci, ki se pojavljajo s še bolj naprednimi tehnologijami in neverjetnimi močmi, obenem pa bo skušal držati obljubo, ki jo je dal Gwen Stacey, da je ne bo vpletal v svoje nevarno življenje.

重要な情報
いつ?
どこ?
コロッセオ
主催者
フェイスブックイベント
入場料
4 € - 6€

ピーター・パーカー ne pozna boljšega občutka, kot je guganje med nebotičniki, uživanja v statusu junaka in preživljanje prostega časa z Gwen Stacey. Biti Spider-man pa ima svojo ceno, namreč samo on lahko zaščiti someščane New Yorka pred nepridipravi, ki ogrožajo mesto. Ko se pojavi Electro, se mora ピーター・パーカー soočiti z nasprotnikom, ki je veliko močnejši od njega. Ob vrnitvi starega prijatelja Harryja Osborna Peter spozna, da imajo vsi njegovi sovražniki eno skupno točko: Oscorp. Podjetje, v katerem je nekoč delal Petrov oče in je povezano z izginotjem njegovih staršev. A Spider-man v prvi vrsti najhujše boje bije v sebi: gre za konflikt med vsakdanjimi obveznostmi ピーター・パーカー in izjemno odgovornostjo Spider-mana.

詳しくは

アクション・ファンタジー・アドベンチャー
アメイジング スパイダーマン 2
(『アメイジング スパイダーマン 2』、アメリカ、2014 年)
監督: マーク・ウェブ。 彼らは遊ぶ: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti, Sally Field.

24. 4., Kolosej & Cineplexx

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。