fbpx

Premiéra: The Amazing Spider-Man 2

V drugem delu uspešne filmske serije se bo moral Peter Parker pod krinko super junaka Spider-Mana znova spopasti s strašnimi zlikovci, ki se pojavljajo s še bolj naprednimi tehnologijami in neverjetnimi močmi, obenem pa bo skušal držati obljubo, ki jo je dal Gwen Stacey, da je ne bo vpletal v svoje nevarno življenje.

Důležitá informace
Když?
Kde?
Koloseum
Organizátor
událost na Facebooku
Vstupné
4 € - 6€

Peter Parker ne pozna boljšega občutka, kot je guganje med nebotičniki, uživanja v statusu junaka in preživljanje prostega časa z Gwen Stacey. Biti Spider-man pa ima svojo ceno, namreč samo on lahko zaščiti someščane New Yorka pred nepridipravi, ki ogrožajo mesto. Ko se pojavi Electro, se mora Peter Parker soočiti z nasprotnikom, ki je veliko močnejši od njega. Ob vrnitvi starega prijatelja Harryja Osborna Peter spozna, da imajo vsi njegovi sovražniki eno skupno točko: Oscorp. Podjetje, v katerem je nekoč delal Petrov oče in je povezano z izginotjem njegovih staršev. A Spider-man v prvi vrsti najhujše boje bije v sebi: gre za konflikt med vsakdanjimi obveznostmi Petra Parkerja in izjemno odgovornostjo Spider-mana.

Více informací

Akční fantasy adventura
Neverjetni Spider-Man 2
(The Amazing Spider-Man 2, ZDA, 2014)
Režie: Marc Webb. Hrají: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti, Sally Field.

24. 4., Kolosej & Cineplexx

S vámi od roku 2004

Od roku 2004 zkoumáme městské trendy a denně informujeme naši komunitu následovníků o novinkách v životním stylu, cestování, stylu a produktech, které inspirují vášní. Od roku 2023 nabízíme obsah v hlavních světových jazycích.