焼かないイチゴケーキは暑い夏にぴったりです。ジューシーで味覚を喜ばせるだけでなく、ベーキングやアパートの不必要な暖房を避けることができます。この焼かないイチゴのショートケーキのレシピは、誕生日パーティー、ピクニック、または予期せぬ訪問者が来たときに最適です。準備には少し時間がかかります。
Le kdo se lahko upre torti? A poleti, ko udarja vročina in se izogibamo dolgotrajnemu zadrževanju v kuhinji, posebej okoli štedilnika in sploh pečice, je dobro poznati recepte za sladice brez pečenja. Jagodna torta brez peke je eden tistih receptov, ki ga je obvezno poznati, saj zahteva malo potrpljenja in časa, končni rezultat pa je simfonija okusov, kakršno poznajo torte slaščičarskih mojstrov.
続きを読む: これらはすべての甘いものに知っておくべきイチゴのレシピです
Recept za jagodno torto brez peke:
Sestavine za jagodno torto brez peke:
- イチゴ 500g
- 250 g maslenih piškotov
- 100 g kokosovega masla
- 4 dcl mleka
- 1 vrečka vaniljevega pudinga
- 砂糖 50g
- 30 g želatine
Postopek priprave jagodne torte brez peke:
Najprej zdrobimo maslene piškote, ki jim dodamo stopljeno maslo. Premešamo in z maso obložimo okrogel pekač (premer 28 cm). Postavimo v zamrzovalnik za četrt ure. Medtem pripravimo puding (sledimo navodilom na vrečki). Prelijemo ga po testu in za dodatnih 15 minut postavimo na hladno. Ta čas očistimo jagode, jih prerežemo in na ponvi skupaj s sladkorjem postavimo na štedilnik, da se sladkor stopi. Zmešamo s paličnim mešalnikom in tekočini dodamo želatino, da se zgosti. Plast prelijemo po torti in spet prestavimo v zamrzovalnik. Torta bi morala biti nared po 15 minutah, če se zdi še tekoča, pa jo pustimo v zamrzovalniku še četrt ure. Pa dober tek!