昨日、私たちは素晴らしいパスタの作り方と準備の技術を学び、最初のクッキングアカデミー2013/2014 - City CHEFで楽しみました。
Kuhanje je lahko hitro, zdravo in zabavno, kar smo spoznali v razstavnem salonu BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja シーメンス) na septembrski CITY CHEF kuharski akademiji, ko so bile na sporedu testenine. Za testenine prav gotovo velja, da je receptov toliko, kot je idej. Pa bi jih znali pripraviti v takšni ali drugačni obliki iz svežih jajc in domače moke?
Na tokratni kuharski akademiji smo skupaj z Draganom in Jožico iz カヴァルグループ pripravili široke rezance, raviole, njoke … na tradicionalen način z raznovrstnimi omakami iz sušenih paradižnikov in bučk, gamberov, lešnikov in jurčkov, … Ob jedi seveda ni manjkala dobra vinska kapljica. Uradna voda dogodka je bila ピット.
Informacije o naslednji akademiji, predvidoma v začetku oktobra vam bomo posredovali na teh straneh.