Zabava je bila namenjena urbanim kužkom. Pasji butik Pasja zvezda je z briketi GranataPet pripravil pravi pasji catering ter predstavil nadvse trendy povodce, ovratnice, dežne plaščke, majice in številne druge priročne stvari. Playa je poskrbela za svežo vodo, iz Pasjega ...
V Playi smo odkrivali svet tajske masaže. Poskrbeli smo za boljše počutje ter ustvarjali ravnotežje med energijo telesa, uma in duha. Prepustili smo se vrhunskim mojstricam masaže iz masažnega centra Gon Thai, ki so nam pomagale odpraviti vse napetosti po napornem in ...
V četrtek, 8. decembra, smo se na poslužbeni zabavi City After Work Party v Kristalni palači v BTC Cityu zabavali z zimskimi športnimi igrami na konzoli Nintendo Wii v družbi Jureta Koširja in športne trgovine Forma+. Predstavili sta se tudi prodajalni ...
V četrtek, 15. decembra, nas Vzajemna in City Magazine vabita na prijetno druženje po službi − City After Work Party, kjer bodo podelili glavno nagrado za zmagovalno kreativo iz akcije Ni panike za kreativne. Na dogodku se bomo lahko družili s kreatorji poslikav avtomobila Opel Corse, ki so oblikovali avto po svoji zamisli, ...
Tisti, ki smo med prvomajskim oddihom morda že “okusili” morje, smo se najverjetneje spomnili na lahko aromatično hrano. S Kavalovimi mojstri in J & B vini se bomo pripravljali na poletje ob kozarcu osvežilne limonade, ribah, školjkah, hobotnici v solati, sveži zelenjavi in začimbah; za konec seveda s ...
Ko zunaj prične pritiskati mraz, se v zavetju toplega doma priležejo domače juhe, enoločnice, obare in golaži z mesom, ... Novembrsko kulinarično popoldne smo tako v salonu Miele Gallery s Kavalovimi kuharskimi mojstri pripravljali domače jedi na žlico po receptih naših babic s pridihom hitrega sodobnega življenjskega ...
Na junijski CITY CHEF kuharski akademiji smo pod vodstvom Kavalovih kuharskih mojstrov in glavnega kuharja Boruta Centa odkrivali skrivnosti hitre priprave eksotičnih jedi ob mesninah AVE iz Skupine Panvita. Tokrat so prevladovale žive barve, močni vonji in eksotične kombinacije okusov. Spoznavali in kombinirali smo curry, čili, ...
今回は、カヴァルマスターとベルヴィンワインスクールのジョジェ・ロズマンのチームが、少し強めのフレーバーを一緒に作りました。ふさわしく、食前酒としてラム酒を少し飲み、それから肉料理に挑戦しました。私たちは、マリネ、スパイス、サイドディッシュを焼いたり、組み合わせたりするのが正しい方法であることに気付きました。
Na prvi letošnji CITY CHEF kuharski akademiji smo okušali jedi brez slabe vesti, saj smo z Kavalovimi kuharskimi mojstri v razstavnem salonu BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens) pripravili bogate solate, zelenjavne juhe, mesne in ribje jedi ter ...
Kljub temu, da je toplo poletje že daleč za nami, pa vseeno radi posežemo po morski sadežih in ribah. Jesen pa je hkrati tudi obdobje, ko v bližnja morja priplavajo okusne vrste rib. Tokrat je bil z nami na CITY CHEF kuharski akademiji v Miele Gallery mojster Danilo ...
大晦日は再び問題を提起します:それは古典的であるべきか、それとも現代的であるべきですか?今回のクッキングアカデミーでは、古典を少し取り入れた合成にしました。私たちは、美しく整えられたテーブル、キャンドル、おばあちゃんの陶器、前菜 1 ~ 2 品、豊富なメインコース、最後にシャンパンと甘いお菓子などの伝統を作りました。
Novo serijo srečevanj v dobri družbi ob hrani in izbranih vinih smo sredi marca začeli z italijansko kuhinjo, kjer le nekaj preprostih sestavin prinaša vedno nove užitke: pice za vse okuse, izvrstne italijanske testenine, oljčno olje, aromatična zelišča, parmezan, tiramisu, espresso. Med drugim nas je kuharski ...