Mahnič 농장은 Sv 방향으로 교차하는 Dragonja 국경 근처에 위치하고 있습니다. 베드로. 모든 해안 지방 여관과 마찬가지로 이곳에서도 다양한 지역 특산 요리를 맛볼 수 있습니다. 전형적인 메뉴로는 미네스트로네, 치즈와 프로슈토, 양배추를 곁들인 오븐 구운 닭고기 등이 있습니다.
Kmečki turizem Mahnič se nahaja blizu mejnega prehoda Dragonja v smeri proti Sv. Petru. Tako kot vse primorske kmečke gostilne imajo tudi tam široko ponudbo domačih specialitet. Njihov tipični meni je sestavljen iz mineštre, sira in pršuta, pečenega piščanca v krušni peči z zeljem in krompirjem ter biskvitnega kolača iz jabolk. Svojo ponudbo prilagajajo glede na letni čas, saj glavne sestavine pridelujejo sami ali jih odkupijo od sosednjih kmetov in s tem vzdržujejo svežo in domačo ponudbo. Prav tako se lahko pohvalijo s svojo vinsko kletjo, kjer vsako leto pridelajo šest različnih vrst vin. A kaj je tisto, zaradi česar se razlikujejo od ostalih gostiln v teh krajih? Poleg kakovostne hrane nas preseneti z nenavadnim pristopom in širokim kulinaričnim znanjem njihov kuhar Zoran Dokič, ki je svoje izkušnje pridobil s šolanjem pri velikih kuharskih mojstrih v Milanu, Torinu in Bruslju. S širokim znanjem je postal specialist za vegetarijansko in makrobiotično kuhinjo, njegova izbira sestavin in priprava jedi pa je osnovana na znanju ajurvede. Prav tako je eden redkih, ki zna kuhati tudi za tiste, ki so zboleli za celiakijo, boleznijo prebavil. Zaradi svojih izjemnih kulinaričnih spretnosti je kuhal tudi za eminentne goste, kot sta predsednika Janez Drnovšek in Jacques Chirac. Če si želimo zagotovili, da bomo deležni njegovih mojstrskih spretnosti, je zaželena predhodna najava, saj Zoran zaradi pestrega delovnika ni vedno prisoten v gostilni. Prav tako gostilna ni odprtega tipa, zato so rezervacije obvezne in pogojene z minimalnim številom – skupino 18 ljudi.