To je resnično najbolj popoln in enostaven recept za cheesecake brez pečenja. Če sledite temu receptu, boste obdarjeni z gladko in kremasto sladico, ki je izredno lahka in osvežujoča.
Ko potrebujete nekaj lahkega in okusnega je ta sladica popolna za vas. Njena tekstura je super lahka in sveža, skorja pa je maslena, sladka in okusna. Njena priprava je zelo enostavna. Najtežji del od vsega bo čakanje, da jo boste lahko pojedli, saj jo morate pustiti čez noč v hladilniku.
Instagram에서 이 게시물 보기
성분:
- 크림 치즈 250g
- 80 g kisle smetane ali jogurta (odvisno od okusa)
- 가루 설탕 80g
- 달콤한 크림 200ml
- 버터 80g
- 300 g piškotkov ali krekerjev (odvisno od okusa)
- 레몬 주스
- 바닐라 추출물
- poljubno sadje za okrasitev
프로세스:
Piškote ali krekerje dajte v mešalnik, skupaj z stopljenim maslom in sladkorjem. Zmes mora spominjati na vlažen pesek. Nato vzamete pokač oziroma kolut za torte ter zmes, ki ste jo pripravili, razporedite trdno po njenem dnu. Pripravljeno skorjo postavite v hladilnik, da se strdi. Medtem lahko začnete pripravljati nadev.
Najprej stepite sladko smetano. Nato v ločeni posodi zmešajte kremni sir, sladkor v prahu, limonin sok, vanilijev ekstrakt ter kislo smetano ali jogurt. Tako pripravljeno mešanico združite skupaj s sladko smetano, dobro premešajte z lopatko, da se zmesi popolnoma združita. Pripravljen nadev enakomerno razporedite po pripravljenih zmletih piškotih.
Torto lahko okrasite po lastni domišljiji in željah z različnim sadjem, breskve, jagode, maline, mandarine. Torto postavite čez noč v hladilnik, da se vse skupaj res lepo strdi.
Cheesecake brez peke lahko v zaprti posodi hranite v hladilniku do štiri dni. Vendar verjamemo, da jo boste z veseljem pojedli še isti dan. Dober tek.