진토닉의 팬이시며 이 인기 있는 음료를 즐길 수 있는 새로운 방법을 찾고 계시나요? 진토닉 머핀을 먹어보세요. 포스팅에서 디저트 레시피를 공개합니다.
재료
- 반죽 재료:
- 큰 계란 3개
- 10 dag sladkorja
- 10 dag masla
- 20 dag ostre moke
- 베이킹파우더 1작은술
- 3 žlice gina Sestavine za gin tonic kremo:
- 10 dag masla sobne temperature
- 30 dag sladkorja v prahu
- 3 žlice gina
- 3 žlice tonika
지침
- Najprej pripravite zmes za testo. Maslo raztopite in pustite, da se malo ohladi. Jajca razbijte in jih dajte v posodo za mešanje. Dodajte sladkor in mešate pet minut, da jajca postanejo svetla, zmes pa gosta in penasta.
- Ohlajeno maslo počasi vlivate v zmes in jo nežno mešate s kuhinjsko žlico ali lopatko. Nato vmešajte še tri žlice gina. Na koncu počasi dodajajte moko v katero ste predhodno vmešali pecilni prašek.
- Testo poljubno razdelite v modelčke za muffine. Pečete približno 15 minut pri temperaturi 180 stopinj dokler testo zlato porumeni.
- Medtem, ko se muffini ohlajajo, pripravite kremo. Maslo sobne temperature stepajte z mešalnikom 2-3 minute. Nato maslu postopoma dodajte sladkor v prahu in nadaljujte z mešanjem. Ko vmešate sladkor, po žlicah dodajajte gin tonik. Po vsaki dodani žlici smetano dobro premešate.
- Ko je krema pripravljena jo za 10 minut postavite v hladilnik.
- Kremo dajte v vrečko za dekoriranje in z njo okrasite muffine. Po želji na koncu lahko dodate tudi smetano in mrvice različnih barv.