Gordon Ramsey는 향기로운 충전재로 구운 생선 필레를 준비하라고 조언합니다.
준비 방법 pečen ribji file, da bo sočen in odličnega okusa? Čeprav so ribe odličen vir beljakovin in esencialnih maščobnih kislin, pa se mnogi bojijo priprave zaradi možnosti, da bodo ribji fileji suhe ali brez okusa.
Če radi pa eksperimentirate s sestavinami, a vseeno želite biti prepričani, da bo jed popolna, upoštevajte navodila za pripravo pečenega ribjega fileja na način 고든 램지.
Ribji file naložite popražene paradižnike in čebulo, nato pa dodajte dišeč nadev s parmezanom, peteršiljem in kruhom.
Pečen ribji file
재료
- 2 ribja fileja po želji
- 소금 후추
- 올리브유
- 100 g češnjevih paradižnikov
- 1/2 čebule
- 신선한 바질
- 파슬리 1다발
- 3 rezine popečenega kruha
- 파마산 치즈 50g
지침
- Začinimo ribje fileje s soljo in poprom.
- V rahlo naoljeni ponvi jih na hitro popečemo po eno minuto na vsaki strani. Nato jih vzamemo iz ponve in v isti ponvi prepražimo češnjeve paradižnike, ki smo jih prej prerezali na pol ter na drobno sesekljano čebulo.
- Ko se zelenjava zmehča, dodamo še sesekljano baziliko in pražimo še eno minuto. Nato pečeno zelenjavno mešanico prestavimo na krožnik.
- V blenderju zmeljemo kruh, peteršilj in parmezan.
- Ribje fileje položimo v pekač, jih prelijemo z zelenjavno mešanico, nato pa potresemo z izdatno količino kruhove zmesi.
- Pečemo v predhodno ogreti pečici na 180°C približno 6 minut, da se kruhova skorjica zlato rjavo zapeče.
Uživajte v popolni, okusni pečeni ribi, ki vas bo pustila brez besed!