닭고기의 풍미와 튀김 부스러기, 신비한 향신료의 매콤한 맛이 입안에 얽혀서 계속 먹게 됩니다. 긴급하게 레시피가 필요합니다 - 매콤한 프라이드 치킨. 여기 있습니다!
Kaj se skriva v receptu za pikantni ocvrti piščanec, da je meso tako okusno? Skrivnost je v začimbah!
Poleg tega je pomembno, da meso potolčete tako, da je tanko, saj ga boste tako cvrli krajši čas.
Piščančje meso je bogato z beljakovinami, vitaminom B6, niacinom in železom. Vsebuje manj maščob kot druga živila, kot sta svinjina ali goveje meso, zato ga je mogoče uživati brez skrbi za zdravje.
Poglejmo si recept, ki v sebi skriva posebne začimbe, ki mu daje rahlo pikanten priokus in kliče po – še.
Pikantni ocvrti piščanec
재료
- 400 g piščančjega fileja
- 1/3 čajne žličke suhega ingverja
- 1/2 čajne žličke dimljene paprike
- 1/2 čajne žličke česna v prahu
- 1/2 žličke sezamovih semen
- 1/2 čajne žličke italijanske začimbne mešanice
- 달걀 1개
- 소금 1티스푼
- malo popra
- 밀가루 1스푼
- krušne drobtine
지침
- Meso narežemo na zrezke, pokrijemo s prozorno folijo in potolčemo s kladivom za meso.
- Jajcu dodamo ingver, dimljeno papriko, česen v prahu, sezam, italijanske začimbe, sol in poper ter moko in dobro premešamo.
- Meso povaljamo v nastali mešanici, nato v drobtinah, nato pa na malo olja pražimo 3 minute na vsaki strani.