잠시 시간이 있을 때 아침 식사로 무엇을 드시나요? 우리는 서두를 필요가 없는 날 아침 식사로 딱 맞는 맛있는 독일식 산림과일 팬케이크를 정말 좋아합니다.
Gozdni sadeži 그들은 njami že sami po sebi, a če jih združimo z mehko palačinko, ki jo v osnovi pripravimo popolnoma brez sladkorja, je užitek še popolnejši. To so slastne palačinke z gozdnimi sadeži po nemško.
더 읽어보기: Recept: preproste čokoladne praline brez peke
Recept za slastne palačinke z gozdnimi sadeži po nemško:
반죽 재료:
- 버터 25g
- 우유 125g
- 95 g gladke bele moke
- 계란 3개
- 소금 한 꼬집
채우기 재료:
- 30 g mandljev
- 가루 설탕 2큰술
- skodelica gozdnih sadežev
Postopek priprave palačink po nemško z gozdnimi sadeži:
Najprej segrejemo pečico na 230 °C. Nato v ponvi stopimo maslo in ga ohladimo na sobno temperaturo. V skledi za mešanje razžvrkljamo jajca. Dodamo ohlajeno maslo. Mešamo, dokler ni masa popolnoma gladka. Vlijemo v ponev, v kateri smo topili maslo. Postavimo v pečico in pečemo 15 minut pri 230 °C, nato temperaturo znižamo na 175 °C in pečemo še dobrih 5 minut. Ko je palačinka pečena, jo posujemo s sladkorjem v prahu, gozdnimi sadeži in mandlji. Čisto na koncu lahko dodamo še stopljeno čokolado ali smetano. Pa dober tek!