fbpx

이것이 당신이 그를 당신에게서 밀어내는 방법입니다. 이러한 행동으로 당신은 그에게 매우 상처를 줄 것입니다.

사진: 엔바토

누구도 관계가 100% 쉽다고 말한 적이 없습니다. 두 사람의 삶을 화해시키는 것은 인내, 신뢰, 정직을 실천하는 것과 같습니다. 이러한 미덕은 구축하는 데 오랜 시간이 걸리고 쉽게 얻을 수 없습니다.

Partnerski odnosi so kot lončnica, za katero je vztrajno treba skrbeti, da bo cvetela. A kot v vsakem odnosu, se tudi v partnerskih zgodi, da pridejo obdobja, ko se rast ustavi in kakšen list ali cvet odpadeta. In četudi so takšni trenutki neprijetni, so človeški.
Vse, dokler se učite iz svojih napak, se trudite spremeniti (a ostati zvesti sebi) in se znate iskreno opravičiti, ni konec sveta.
Če prestaneta test časa, bosta lahko prestala tudi največje ovire. Da pa prideta do te točke, se mora(ta)te izogibati določenim stvarem, s katerimi lahko prizadane(ta)te partnerja.

S temi dejanji ga boš zelo, zelo prizadela:

Niste pozorni na stvari, o katerih govori.

Četudi velja pravilo, da so moški slabi poslušalci, so tudi ženske dovzetne za številne šume iz okolja in pozabijo na odnos z lastnim partnerjem. Če želite biti čustveno bližje partnerju, boste morali kdaj tudi poslušati.
Ženske ponavadi pripravijo moškega na to, da mu bodo nekaj povedale (“Ti lahko nekaj povem?”), medtem ko moški tega nimajo v navadi. Želijo pa si le, da jih 당신은 듣고있다 그리고 razumete stvari, o katerih govorijo. Četudi bo stvar predstavil, kot da ni pomembna, si želi, da se ji v tem trenutku posvetite.

Ko so v igri spolni odnosi, znajo biti ženske pikre.
Ko so v igri spolni odnosi, znajo biti ženske pikre.

Posmehujete se njegovim veščinam v postelji.

Ko so v igri spolni odnosi, znajo biti ženske pikre. Moški, mehkega srca bo težko prenesel ženske kritike na račun njegovih veščin v postelji. Prav je, da poveste, katere stvari vas motijo, vendar to naredite na razumevajoč 그리고 kultiviran način. Pohvalite stvari, ki so vam všeč, vendar poudarite tudi tisto, kar je obupno. In veliko bolje je, da to storite kasneje, ne takoj po spolnem odnosu, ko sta oba najbolj ranljiva.

Posmehujete se njegovem finančnem stanju.

Četudi se on smeje svojemu stanju v denarnici, se vi temu ne smejte. Moškega ne skrbi, ker si ne bo mogel privoščiti določenih stvari, ki si jih želi, temveč ga skrbi za stvari, ki jih ne bo mogel privoščiti vam. Če v kateremkoli trenutku začuti, da se posmehuje ali ste zaskrbljeni glede njegovega denarja, se bo počutil ponižanega. In tega verjetno ne bo priznal.

Povejte mu, da tudi vi njega imate radi.
Povejte mu, da tudi vi njega imate radi.

Kritizirate ga v javnosti.

Povsem normalno je, da se ne bosta strinjala glede vsake stvari in vam bo partner v določenih trenutkih šel tudi na živce zaradi svojih dejanj, vendar si ne privoščite poniževanja in javnega kritiziranja. Ne bodite pametnjakovička, ki vse ve in zna, ker boste na tak način pokazali nespoštovanje do osebe, ki je domnevno ljubite. Predstavljajte si, da ste vi v takšni situaciji! Ni prijetno, kajne?

Ne vračate mu ljubezni v isti meri.

Pravijo, da ženske pogosteje izkazujejo ljubezen, vendar za vsako pravilo obstaja tudi izjema. V trentkih, ko vam moški reče, da vas ima rad, se zavedajte, da to resnično misli, ker se je verjetno zgodila neka stvar, ki ga je spomnila na to, kako močna so njegova čustva.
V takšnih trenutkih mu vrnite z isto mero. Povejte mu, da tudi vi njega imate radi. Tudi moški si želijo 근접성. Če mu ne vračate ljubezni v isti meri, bo čutil, kot da ni več povezan z vami.

2004년부터 당신과 함께

연도부터 2004 우리는 도시 트렌드를 연구하고 열정으로 영감을 주는 최신 라이프스타일, 여행, 스타일 및 제품에 대해 매일 팔로워 커뮤니티에 알립니다. 2023년부터 글로벌 주요 언어로 콘텐츠를 제공합니다.