fbpx

System paneli LED, który tworzy tło zgodnie z życzeniem

Studio projektowe Little Shed Collective przedstawia Dusk – modułowy system paneli LED, który na żądanie tworzy piękne tło.

Londonski studio Little Shed Collective se je javnosti predstavil v – zdaj že – lanskem letu, od tedaj pa niza zanimive produkte in projekte. Podjetje sestavljata industrijska oblikovalca Alex Wastney in Keith Orchard. Odraščala sta na podeželju Nove Zelandije, od nekdaj pa skozi dizajn rešujeta probleme. Kot je na primer tisti, ko si zamislimo točno določeno sliko ali vzorec na steni stanovanja ali pisarne in ga nikjer ne najdemo. Si predstavljate, da celotna stena doma ali v pisarni elegantno zasije v nam najljubšem vzorcu, morda celo lastni skici? Dusk to omogoča.

LED panelni sistemi.
LED panelni sistemi.

Je modularni LED panelni sistem, ki slika na obsijano naravno leseno ozadje/kuliso. Je popolnoma fleksibilen in vsak uporabnik posebej izbere, kakšne vzorce si želi, nato pa jih ustvarijo s pomočjo jedkanja. Dusk lahko pokrije celotno steno, zid ali pa le manjše izbrano področje. Unikatna pogruntavščina je uporabna tako za poslovne kot za bivanjske prostore.

Z Wami od 2004 roku

od roku 2004 badamy miejskie trendy i codziennie informujemy naszą społeczność obserwujących o najnowszych stylach życia, podróżach, stylu i produktach, które inspirują pasją. Od 2023 roku oferujemy treści w głównych językach świata.