fbpx

AVIO PUB

Leto 1999, april je bil. Takrat se je začelo v postojnskem Avio pubu s free drink fešto, ki je zaznamovala začetek delovanja danes ene boljših picerij na Postojnskem. Robi in Ana, ki danes skupaj z Valterjem vodita lokal, sta se že prej ukvarjala z idejo o lokalu ob letališču in letos mineva deset let, odkar ...

Informação básica
Endereço
AVIO PUB
Rakitnik 1 a
Prestranek (Postojna)
Conexão
Agendar
tor.–čet. od 12. do 24. ure, pet. in sob. od 12. do 4. ure, ned. od 12. do 24. ure, pon. zaprto
Contato
(05) 720 13 10

Leto 1999, april je bil. Takrat se je začelo v postojnskem Avio pubu s free drink fešto, ki je zaznamovala začetek delovanja danes ene boljših picerij na Postojnskem. Robi in Ana, ki danes skupaj z Valterjem vodita lokal, sta se že prej ukvarjala z idejo o lokalu ob letališču in letos mineva deset let, odkar se lačni počitnikarji na poti iz Dalmacije ali Kvarnerja ustavljajo na testenih dobrotah v prijetni piceriji, kjer poskrbijo za vse lačne in žejne z obilno ponudbo svežih in lahkih pic ter prigrizkov. Poleg izdatne ponudbe svežih solat si lahko privoščimo še katero od odprtih ali buteljčnih vin slovenskih vinogradnikov. Še posebej prijetno nam bo v poletnih mesecih, ko se bomo ohladili in okrepčali na terasi v prijetni senci dreves. Lokalni jedci pa v Avio pub ne zahajajo zgolj, da bi napolnili želodčke, saj dobro vedo, da bodo tam deležni ponudbe vedno novih koktajlov. Vsak petek je namreč zaznamovan z novim koktajlom vikenda, sobotni večeri pa še z glasbo in zabavo ob spremljavi didžeja. Ker smo poleg postojnskega letališča, nam bo morda pred pojedino prijal še polet s športnim letalom, ki nam bo še dodatno spodbudil tek ali žejo, odvisno od trpežnosti našega želodca.  

Anterior
MOVIE CAFFE

Com você desde 2004

A partir do ano 2004 pesquisamos tendências urbanas e informamos diariamente nossa comunidade de seguidores sobre as últimas novidades em estilo de vida, viagens, estilo e produtos que inspiram com paixão. A partir de 2023, oferecemos conteúdo nos principais idiomas globais.