Zabava je bila namenjena urbanim kužkom. Pasji butik Pasja zvezda je z briketi GranataPet pripravil pravi pasji catering ter predstavil nadvse trendy povodce, ovratnice, dežne plaščke, majice in številne druge priročne stvari. Playa je poskrbela za svežo vodo, iz Pasjega ...
V Playi smo odkrivali svet tajske masaže. Poskrbeli smo za boljše počutje ter ustvarjali ravnotežje med energijo telesa, uma in duha. Prepustili smo se vrhunskim mojstricam masaže iz masažnega centra Gon Thai, ki so nam pomagale odpraviti vse napetosti po napornem in ...
V četrtek, 8. decembra, smo se na poslužbeni zabavi City After Work Party v Kristalni palači v BTC Cityu zabavali z zimskimi športnimi igrami na konzoli Nintendo Wii v družbi Jureta Koširja in športne trgovine Forma+. Predstavili sta se tudi prodajalni ...
V četrtek, 15. decembra, nas Vzajemna in City Magazine vabita na prijetno druženje po službi − City After Work Party, kjer bodo podelili glavno nagrado za zmagovalno kreativo iz akcije Ni panike za kreativne. Na dogodku se bomo lahko družili s kreatorji poslikav avtomobila Opel Corse, ki so oblikovali avto po svoji zamisli, ...
Tisti, ki smo med prvomajskim oddihom morda že “okusili” morje, smo se najverjetneje spomnili na lahko aromatično hrano. S Kavalovimi mojstri in J & B vini se bomo pripravljali na poletje ob kozarcu osvežilne limonade, ribah, školjkah, hobotnici v solati, sveži zelenjavi in začimbah; za konec seveda s ...
当外面的寒冷开始袭来时,自制的汤、炖菜、炖肉和炖牛肉就依偎在温暖的家中……十一月的一个烹饪下午,在 Miele Gallery 沙龙里,与 Kaval 的主厨们一起,我们根据祖母的食谱,用勺子准备家常菜肴,融入现代生活的快感……
Na junijski CITY CHEF kuharski akademiji smo pod vodstvom Kavalovih kuharskih mojstrov in glavnega kuharja Boruta Centa odkrivali skrivnosti hitre priprave eksotičnih jedi ob mesninah AVE iz Skupine Panvita. Tokrat so prevladovale žive barve, močni vonji in eksotične kombinacije okusov. Spoznavali in kombinirali smo curry, čili, ...
Utečena ekipa Kavalovih mojstrov in Jože Rozman iz vinske šole Belvin so tokrat z nami ustvarjali nekoliko močnejše okuse. Kot se spodobi, smo za aperitiv spili malo ruma, potem pa smo se preizkusili v pripravi mesnih jedi. Spoznali smo, da je pečenje in kombiniranje z marinadami, začimbami in prilogami lahko prav ...
Na prvi letošnji CITY CHEF kuharski akademiji smo okušali jedi brez slabe vesti, saj smo z Kavalovimi kuharskimi mojstri v razstavnem salonu BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens) pripravili bogate solate, zelenjavne juhe, mesne in ribje jedi ter ...
Kljub temu, da je toplo poletje že daleč za nami, pa vseeno radi posežemo po morski sadežih in ribah. Jesen pa je hkrati tudi obdobje, ko v bližnja morja priplavajo okusne vrste rib. Tokrat je bil z nami na CITY CHEF kuharski akademiji v Miele Gallery mojster Danilo ...
除夕夜再次提出一个问题:应该经典还是现代?在这次的烹饪学院,我们决定与经典相结合。我们创造了一种传统,比如布置精美的桌子、蜡烛、祖母的瓷器、一两道开胃菜、丰盛的主菜以及最后的香槟和甜点……
Novo serijo srečevanj v dobri družbi ob hrani in izbranih vinih smo sredi marca začeli z italijansko kuhinjo, kjer le nekaj preprostih sestavin prinaša vedno nove užitke: pice za vse okuse, izvrstne italijanske testenine, oljčno olje, aromatična zelišča, parmezan, tiramisu, espresso. Med drugim nas je kuharski ...