烹饪
葡萄酒和奶酪是经典的烹饪组合。几千年来我们一直在一起享受它们。众所周知,古希腊人将奶酪磨碎放入酒杯中。这可能就是制作用于葡萄酒的奶酪杯配方的想法的来源。听起来不错,但布兰迪·米洛伊发布的食谱引起了争议,并在网上引起了不小的风暴。
一杯热量低于 100 卡路里的伏特加鸡尾酒可以毫无负罪感地享用。因此,他也以“瘦母狗”这个厚脸皮的名字而闻名也就不足为奇了。
Vroča čokolada, najboljša jesenska pregreha, kajne?! Ko je jesenski zrak malo hladnejši in ko premraženi ob zdaj že temnih večerih prihajamo domov, si velikokrat zaželimo popiti kaj toplega in se tako pogreti. Na izbiro imamo kar nekaj možnosti: čaj, kakav, kuhano vino ali pa recimo vročo čokolado.
Tokrat z Gorenjem predstavljamo novo kombinirano parno pečico, ki je gotovo največja pridobitev v sklopu nove generacije vgradnih kuhinjskih aparatov Gorenje. Zaradi njenega sistema delovanja v njej pripravljene jedi obdržijo pravo strukturo, prav tako pa ohranijo večino svojih vitaminov in mineralov. Napreden sistem kroženja zraka MultiSteam 360° paro enakomerno razporedi in poskrbi za nežnost ter mehkobo jedi. Pod mojstrsko roko chefa Bineta Volčiča bomo tokrat pripravili skutne cmoke s slivami, seveda pa ne velja pozabiti, da do 31. julija poteka nagradna igra, ki nam lahko prinese enomesečni spletni kuharski tečaj na portalu kuharskega mojstra Bineta Volčiča.
Manner skutni mousse s hruškami in polnozrnatimi hrustljavimi kosmiči je čudovito lahkoten jesenski recept. Še posebej fina je hitra priprava, saj se lahko na ta način tudi v vsakdanjem življenju nagradite za drobne malenkosti.
哦,Kinder Bueno...还能有更好的吗?当然!让世界为之疯狂的 Kinder Buen 甜点现在也来到了(至少以食谱的形式)给你!
Ta recept boste preprosto oboževali in ne boste verjeli, kako preprost je. Edini problem bo - verjeli ali ne, ko jih enkrat začnete jesti, ne boste mogli nehati!