fbpx

秋季食谱:根据祖母的食谱自制梨派

馅饼

Poleg tradicionalne jabolčne pite je ena izmed najbolj priljubljenih jesenskih sladic hruškova pita. Preverite recept za slastno sladico po receptu naših babic ...

Z jesenjo je prišel čas peke slastnih slaščic, med katerimi v hladnem vremenu še posebej prijajo omamno dišeče sadne pite, ki navdušijo s krhko zunanjostjo in sočno sredico. Poleg jabolčne za spremembo specimo hruškovo. Naši najdražji bodo navdušeni …

阅读更多: 秋季食谱:美味的lecina炖红薯和南瓜

Recept za domačo hruškovo pito

配料
对于面团:

  • 350 克 白面粉
  • 2 čajni žlički pecilnega praška
  • 100 g sladkorja v prahu
  • 1包香草糖
  • 150 克 黄油
  • 2个蛋
  • 50毫升牛奶

对于填充:

  • 3 rumene hruške
  • 3勺糖
  • 2汤匙黄油
  • 1 žlica krušnih ali piškotnih drobtin
  • 肉桂

Navodilo:
Pečico predhodno ogrejemo na 180 stopinj. Hruške olupimo in narežemo na rezine. V ponvi raztopimo maslo in na njem podušimo rezine hrušk; med dušenjem jih posujemo s sladkorjem, ko se zmehčajo, pa z drobtinami in cimetom. Maslo za testo narežemo na koščke in jih vržemo v večjo skledo. Dodamo moko in sladkor, jajca in mleko ter zamesimo testo. Po potrebi dodamo še nekaj mleka. Testo oblikujemo v kepo, ki jo zavito v prozorno folijo postavimo na hladno za 20 minut. Tretjino testa damo na stran in iz njega naredimo trakove, preostalega pa razvaljamo in z njim obložimo namaščen pekač za pite. Testo v pekaču obložimo z nadevom in vse skupaj prekrijemo s trakovi. Pito položimo v pečico in pečemo približno 60分钟.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。