fbpx

剥栗子最快的方法是什么?

Kako najlažje olupiti kostanj?

你想知道剥栗子最快的方法吗?他们说,充分的准备是成功的一半。这也适用于栗子的制备。为了以后尽可能轻松、快速地剥栗子,应该考虑什么?下面就来了解一下。

你知道 kako najhitreje olupiti kostanj? Resda ima lupljenje pečenega kostanja svoj čar, v primeru večje količine pa lupljenje hitro postane mukotrpno delo. Če se želite temu izogniti, potem si preberite nekaj nasvetov, kako se lažje prebiti do sredice kuhanega, pečenega in surovega kostanja.

阅读更多: 食谱:栗子面疙瘩

Ti nasveti vam bodo močno olajšali lupljenje kostanja.
Ti nasveti vam bodo močno olajšali lupljenje kostanja.

To so ključne točke, ki jih je pametno upoštevati pri pripravi kostanja.

Kako najhitreje olupiti kostanj  pustite kostanj stati

Tako kot meso je kostanj boljši, če je odležan. Razporedite ga po papirju in pustite počivati najmanj tri dni. Izsušenega je namreč lažje lupiti.

Kako najhitreje olupiti kostanj  zarezovanje

Zarezovanje je ključ do lažjega lupljenja. Ne delajte tega mimogrede, saj boste pozneje to obžalovali. Čez trebuh kostanja naredite čim daljši rez, ki naj bo tako globok, da prebijete lupino in tanko ovojnico pod njo.

Kako najhitreje olupiti kostanj  pečenje na ognju

Kostanj pecite na močnem ognju oziroma v čim bolj razgreti ponvi. Na ta način bo lupina hitro počila in meso kostanja bo kar samo sililo ven. Kostanja ne pozabite mešati, sicer se lahko zažge.

Ni treba, da je lupljenje kostanja tlaka.
Ni treba, da je lupljenje kostanja tlaka.

Kako najhitreje olupiti kostanj – s pomočjo mikrovalovne pečice in cvrtja

Če potrebujete surov olupljen kostanj, si pomagajte z mikrovalovko in zarezanim križcem na ploski strani kostanja. Vanj zarežite toliko, da predrete lupino in kožico. Po dve pesti kostanjev pecite v pečici dve minuti in še vroče olupite. Če se ne želite trpinčiti z lupljenjem surovega kostanja, lahko uporabite tudi metodo s cvrtjem na ponvi. Kostanj po dolgem zarežite čez trebuh in ga položite v ponev s segretim oljem. Cvrite tri minute in počakajte, da se ohladi, preden ga olupite.

Kako najhitreje olupiti kostanj – kuhan kostanj za kostanjev pire

Če pripravljate kostanjev pire, uporabite stiskalec za česen. Kuhan kostanj prerežite po polovici in prerezani del s stiskalcem stiskajte kot česen in pire bo nastal kar sam.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。