fbpx

阿迪达斯 Ocean Storm 足球鞋:为球场带来稳定性、敏捷性和全面控制力

adidas Ocean Storm

无论是在体育场、街头还是室内进行足球比赛,穿上全新阿迪达斯 Ocean Storm 足球鞋系列,每场比赛都将取得顶级成绩。对于休闲和职业足球运动员来说,新型足球鞋将提供令人难以置信的控球能力、脚步稳定性和对脚部运动的适应能力。两位技艺最高超的足球大师莱昂内尔·梅西 (Lionel Messi) 和加雷斯·贝尔 (Gareth Bale) 将在足球比赛中试用最新的阿迪达斯足球鞋,而在我们的土地上,足球运动员卢卡·扎霍维奇 (Luka Zahović) 和马科斯·塔瓦雷斯 (Marcos Tavares) 也对 NEMEZIZ 和 X 17.1 鞋款深信不疑。

在新的一 adidasovi liniji kopačk, poimenovani Ocean Storm, bo vsakdo našel primerno obutev za teren, ki mu pri igranju nogometa najbolj ustreza, saj so linije kopačk X 17.1, ACE 17.1 in NEMEZIZ 17.1 na voljo v različicah za igranje na stadionu, v dvorani ali na ulici.

V novi kolekciji Ocean Storm prednjači model NEMEZIZ 17.1, ki ga bo v letošnji sezoni obul tudi nogometni virtuoz 莱昂内尔·梅西. Kopačke so zasnovane po postopku bandažiranja, ki športniku prinaša večjo varnost, oporo in največjo možno prilagodljivost. Z revolucionarno tehnologijo TORSIONTAPES je stopalo stabilizirano, pri tveganih gibih in eksplozivni spremembi gibanja pa sistem Dual-lock poskrbi, da gleženj ostane pri miru ter tako nogometašu omogoča potrebno fiksacijo stopala. Za udobje poskrbita izjemno lahek okvir in nova prepletena preja AGILITYKNIT 2.0, ki zagotavljata mehak neposreden dotik in lahkoten, prilegajoč se občutek. Zmogljivosti kopačke NEMEZIZ 17.1 bo v prihajajočih nogometnih tekmah preizkušal nogometaš iz mariborskih vrst Luka Zahović.

Luka Zahovič / adidas
Luka Zahovič in adidas

adidasu so z novo kolekcijo želeli ustvariti najboljšo obutev za hitre in spretne nogometaše, zato so razvili kopačke, ki z napredno tehnologijo prinašajo udobje, stabilnost, boljšo okretnost in popoln nadzor nad žogo. Da bi bila igra kar najbolj učinkovita, je model X 17.1 opremljen s tankim  filmom za boljši nadzor NON STOP GRIP, podplat SPRINTFRAME pa stabilizira hitre spremembe gibov. Z njimi bo na prihodnjih tekmah igral kapetan vijoličastih Marcos Tavares.

Marcos Tavares / adidas
Marcos Tavares in adidas

模型 ACE 17.1 pa se ponaša z materialom PRIMEKNIT  in tako zagotavlja hitro obuvanje, medtem ko ikonični adidasov podplat BOOST poskrbi za neprekosljiv povratek energije.

Galerija slik: adidas Ocean Storm

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。