fbpx

Adidas Ocean Storm -jalkapallokengät: tuo vakautta, ketteryyttä ja täydellistä hallintaa kentälle

adidas Ocean Storm

Olipa kyseessä jalkapallo stadionilla, kadulla tai sisätiloissa, adidas Ocean Storm -jalkapallokenkien uudella kokoelmalla jokainen peli johtaa huipputuloksiin. Virkistys- ja ammattijalkapalloilijoiden uudet jalkapallokengät tarjoavat uskomattoman pallon hallinnan, askeleen vakauden ja mukautumisen jalkojen liikkeisiin. Kaksi taitavinta jalkapallomestaria, Lionel Messi ja Gareth Bale, testaavat uusimpia Adidaksen jalkapallokenkiä jalkapallo-otteluissa, ja maallamme jalkapalloilijat Luka Zahović ja Marcos Tavares vannovat NEMEZIZ- ja X 17.1 -malleja.

V novi adidasovi liniji kopačk, poimenovani Ocean Storm, bo vsakdo našel primerno obutev za teren, ki mu pri igranju nogometa najbolj ustreza, saj so linije kopačk X 17.1, ACE 17.1 in NEMEZIZ 17.1 na voljo v različicah za igranje na stadionu, v dvorani ali na ulici.

V novi kolekciji Ocean Storm prednjači model NEMEZIZ 17.1, ki ga bo v letošnji sezoni obul tudi nogometni virtuoz Lionel Messi. Kopačke so zasnovane po postopku bandažiranja, ki športniku prinaša večjo varnost, oporo in največjo možno prilagodljivost. Z revolucionarno tehnologijo TORSIONTAPES je stopalo stabilizirano, pri tveganih gibih in eksplozivni spremembi gibanja pa sistem Dual-lock poskrbi, da gleženj ostane pri miru ter tako nogometašu omogoča potrebno fiksacijo stopala. Za udobje poskrbita izjemno lahek okvir in nova prepletena preja AGILITYKNIT 2.0, ki zagotavljata mehak neposreden dotik in lahkoten, prilegajoč se občutek. Zmogljivosti kopačke NEMEZIZ 17.1 bo v prihajajočih nogometnih tekmah preizkušal nogometaš iz mariborskih vrst Luka Zahović.

Luka Zahovič / adidas
Luka Zahovič in adidas

klo adidasu so z novo kolekcijo želeli ustvariti najboljšo obutev za hitre in spretne nogometaše, zato so razvili kopačke, ki z napredno tehnologijo prinašajo udobje, stabilnost, boljšo okretnost in popoln nadzor nad žogo. Da bi bila igra kar najbolj učinkovita, je model X 17.1 opremljen s tankim  filmom za boljši nadzor NON STOP GRIP, podplat SPRINTFRAME pa stabilizira hitre spremembe gibov. Z njimi bo na prihodnjih tekmah igral kapetan vijoličastih Marcos Tavares.

Marcos Tavares / adidas
Marcos Tavares in adidas

Malli ACE 17.1 pa se ponaša z materialom PRIMEKNIT  in tako zagotavlja hitro obuvanje, medtem ko ikonični adidasov podplat BOOST poskrbi za neprekosljiv povratek energije.

Galerija slik: adidas Ocean Storm

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.