这些柔软的薄煎饼会保持新鲜,您可以在第二天食用。
Skrivnost palačink, ki so mehke kot pena, ni toliko v načinu priprave kot enem triku, ki si ga boš takoj zapisal!
成分:
- 200克面粉
- 200毫升牛奶
- 200毫升矿泉水
- 2汤匙油
- 1 香草糖
- 柠檬皮
- 盐少许
- 1 个鸡蛋
- 1个蛋清
准备:
V mešalniku mešajte sestavine po tem vrstnem redu: zmešajte 牛奶 和 一个鸡蛋, nato jima dodajte mineralno vodo, 香草糖, 盐, limonino lupino, 油 和 面粉. Sestavine naj se dobro združijo.
Ločeno naredite čvrsti sneg iz beljaka. Žlico snega postopoma dodajajte v mešalnik z drugimi sestavinami, medtem ko se mešajo. Zaradi snega bodo palačinke mehke kot pena!
Nadev za palačinke izberi po svoje okusu. Če nimaš idej, je spodaj nekaj slastnih receptov za pripravo najboljših palačink na svetu. Dober tek! 🙂
5. 蓬松的苹果煎饼
4. 5 vrst palačink iz različnih delov sveta
3. Palačinke iz špinače in matche
2. Palačinke s kokosovo moko
1. Limonine palačinke z makovimi semeni in jagodnim prelivom