fbpx

普马蒂库

Če si želimo zadnje dni v letu preživeti v domačem počutju, se lahko odpravimo k Matičku. V prijeten ambient, ki spominja na čase otroštva in življenja. Da bi nam vse to približali in za trenutek ustavili ritem vsakdana Pr’Matičku pričarajo gurmanski dogodek, ki ostane v lepem spominu. V njihovi kuhinji ...

基本信息
地址
Pr’Matičku
Jezerska 41
克拉尼
联系
日程
od ponedeljka do sobote od 12. do 24. ure, nedelje od 12. do 16. ure
接触
(04)234 33 60

Če si želimo zadnje dni v letu preživeti v domačem počutju, se lahko odpravimo k Matičku. V prijeten ambient, ki spominja na čase otroštva in življenja. Da bi nam vse to približali in za trenutek ustavili ritem vsakdana Pr’Matičku pričarajo gurmanski dogodek, ki ostane v lepem spominu. V njihovi kuhinji specialitete iz divjačine pripravlja najboljši kuhar za divjačino v Sloveniji – Matiček. Ponudba je vezana na sezono, na njihovem jedilniku je bilo že vse mogoče (jelen, divji prašič, gams, jerebice, medvedove šape, divji zajec, fazan, polhi, prepelice …). Če naštejemo le nekaj jedi, s katerimi postrežejo Pr’Matičku: divjačinski steaki, medaljoni, welington, fazan in jerebica pečena v soli ali glini, polhi, divjačinski golaž, karpačo … Za vse tiste, ki imajo raje vodne živali pripravljajo sladkovodne in morske specialitete večinoma iz krušne peči. Dvakrat tedensko imajo v ponudbi svežo hobotnico, piranskega brancina, kapesante, šarenko, sulca, ščuko, romba, kovača … Po predhodnem naročilu pripravijo tudi lososa, smuča, ali grdobino. Za vse tiste, ki prisegajo na domačo slovensko kuhinjo pripravljamo burkašo, prekmursko gibanico, doma narejene krvavice, domači kruh iz krušne peči (ajdov z orehi, koruzni, polnozrnati, bučni …), ajdovo kaša, domače raviole z jurčki, sirove štruklje in še marsikaj slastnega. V toplejših dneh nas vabijo tudi na vrt, kjer je prostora za 70 gostov.

Previous
普雷戈

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。