fbpx

食谱:樱桃馅饼(樱桃卷)

Zavitek s češnjami in zdrobom

Foto: Olga1205 / Pixabay

脆脆的外皮,里面充满了清爽的酸奶馅,闻起来令人陶醉。樱桃卷很快就可以作为零食了。你的烤箱已经闻起来了吗?

Nekoč si družinskega kosila ni bilo mogoče predstavljati brez štrudlja, tale recept za zavitek s češnjami iz že pripravljenega testa bo uspel tudi tistim gospodinjam z manj izkušnjami.

Sladica, ki bo navdušila vse.

Češnjev štrudelj (češnjev zavitek)

  • 服务: 4
  • 难度: 简单的
  • 评分: ★★★★★
  • 打印

组成部分

  • 3个鸡蛋
  • 400 g jogurta
  • 1杯糖
  • 2袋香草糖
  • 1,5 skodelice zalogaj
  • 1 泡打粉
  • 1 杯油
  • 500 g kupljeno vlečeno testo
  • 500 g češenj

方向

  1. Jajca stepemo s sladkorjem in vanilijevim sladkorjem, nato dodamo jogurt in olje.
  2. Dodamo zdrob in pecilni prašek ter premešamo, da dobimo gladko zmes brez grudic. Pripravljeno zmes pustimo za eno uro v hladilniku, da se malo strdi.
  3. Na delovno površino položimo dva lista testa, ju premažemo z jogurtovim in zdrobovim nadevom, enakomerno potresemo s češnjami, ki smo jih očistili iz koščic, in jih lepo zavijemo.
  4. Postopek ponovimo s preostalimi listi testa, tako da dobimo skupaj pet štrukljev.
  5. Zavitke razporedimo enega poleg drugega v pekač, ki smo ga predhodno malo naoljili, ali pa jih položimo na peki papir.
  6. Pečico segrejemo na 180 C in pecimo približno 20 minut. Ko je štrudelj pečen, ga poškropimo z malo vode, pokrijemo s čisto krpo in pustimo, da se ohladi.
  7. Narežemo na enake kose in pred serviranjem potresemo s sladkorjem v prahu.

祝你胃口好。

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。