用白芦笋制成的奶油味芦笋汤会更好。让我们来看看用白芦笋制成的奶油芦笋汤的简单食谱,并用它给春天的游客留下深刻的印象。
Razvajajmo se s klasično pomladansko zelenjavno juho, ki je z dodatkom sladke smetane in dišečega drobnjaka še slajša. Tokrat bomo za spremembo posegli po belih špargljih in iz njih pripravili dišečo kremno juho.
Recept za špargljevo kremno juho:
成分:
- 400 g belih špargljev
- 20 克 黄油
- 1个洋葱
- 50 ml belega vina
- 800 ml zelenjavne juhe
- 100 毫升甜奶油
- 50毫升牛奶
- 盐
- 胡椒
- 肉豆蔻
- pest svežega drobnjaka
准备说明:
Očiščenim špargljem odstranimo olesenele dele in jih narežemo na kolobarčke. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. V ponvi raztopimo maslo in na njem prepražimo čebulo, kolobarčke in špargljeve glave. Odstranimo špargljeve glave in zalijemo z belim vinom in jušno osnovo. Kuhamo približno deset minut, nato dodamo še sladko smetano in mleko. Kuhamo še deset minut. Juho začinimo s poprom, soljo in muškatnim oreščkom ter zmeljemo s paličnim mešalnikom. Postrežemo s popečenimi špargljevimi glavami in nasekljanim svežim drobnjakom.