没有什么比开始做三明治却发现面包很干更糟糕的了。只需一个简单的技巧,它就可以保持新鲜数天。
Po zaslugi Toma Churcha obstaja poceni in enostaven trik, s katerim lahko preprečite, da bi se to zgodilo – in ne, ne mislimo na zamrzovanje kruha.
Pravi, da lahko shranjevanje kruha s steblom zelene prepreči razvoj bakterij in pojav plesni.
Burrows /Pexels
»Če ste že kdaj vzeli štruco kruha, da bi naredili sendvič, in potem ugotovili, da je splesnel, razmislite o tem, da bi dali v vrečko ali posodo za kruh steblo zelene. Morda se sliši nenavadno, a kruh bo vsrkal vlago iz zelene in posledično ostal svež več dni,” pravi.
如果你愿意 upoštevali njegov nasvet, boste morda zavrgli manj hrane in vam ne bo treba nenačrtovano hoditi v trgovino po svež kruh.