Bližata se noč čarovnic in čas, ko bomo dolbli buče in vanje izrezovali režeče se obraze. Poleg tega veliko jesenskih receptov kliče po bučah, zato se bo ta pogosto znašla v naši kuhinji. A tokrat vam namesto standardnih receptov ponujamo alternativno obliko uporabe buče. Ne za juho, ne za omako, ne za sladico, ne za dekoracijo, pač pa za izdelavo sodčka za pivo. Njeno sredico obenem kakopak koristno uporabite za izdelavo katerega izmed neštetih kulinaričnih priboljškov, namesto z nožem pa v lupino "zarežite" s pipico.
现在是时候了,在花园里,我们可以看到橙棕色的南瓜在大绿叶下祈祷。它们可以用来准备各种美味佳肴,但我们不能忘记美味的甜点,南瓜的味道会让你回到童年。
秋天,让厨房里弥漫着金黄色的烤栗子、甜甜的焦糖、痒痒的肉桂和美味的南瓜的味道。我们提供五种食谱,保证给味蕾带来甜蜜的享受,并提供准备完美秋季野餐的理想机会。
有些人会利用南瓜季节准备各种美食,而另一些人会为家里做漂亮的装饰品。万圣节即将来临,您还可以将南瓜变成美丽的独角兽,今天我们将向您展示如何制作这个美丽的装饰。
Ne veš kako izrezati bučo za noč čarovnic? Vas zanimajo najboljši načini za izrezovanje buč? Praznik noč čarovnic izhaja iz poganskega praznika Samhain, ki so ga praznovali Kelti vse od 5. stoletja pred našim štetjem. Buče s svečami so nastavljali pred vrata, da so se branili pred zli duhovi, zato vsako leto na noč čarovnic ne sme manjkati prava buča. Ker bo ta praznik vsak hip tu, je čas, da se spravite v ustrezno razpoloženje in se pripravite za rezljanje buče. V nadaljevanju vam ponujamo najboljše ideje za letošnjo noč čarovnic!
这个秋天,为什么不在许多人最喜欢的秋季水果中加入美味且久经考验的南瓜汤呢?这里有一个简单的食谱,可以制作香浓的栗子南瓜汤,它可以舒缓饥饿的胃,甚至可以满足最挑剔的味觉。
Noč čarovnic bo vsak hip tu, zato je skrajni čas, da vas spravimo v ustrezno razpoloženje. In kje je bolje začeti kot pri fotogaleriji z najlepše izrezljanimi bučami na svetu? Ob teh izrezljanih bučah se bodo vaše mojstrovine sicer zdele kot delo triletnega otroka, a do noči čarovnic imate vendarle še nekaj časa, da izpilite svojo tehniko rezljanja.