秋天,让厨房里弥漫着金黄色的烤栗子、甜甜的焦糖、痒痒的肉桂和美味的南瓜的味道。我们提供五种食谱,保证给味蕾带来甜蜜的享受,并提供准备完美秋季野餐的理想机会。
这个秋天,为什么不在许多人最喜欢的秋季水果中加入美味且久经考验的南瓜汤呢?这里有一个简单的食谱,可以制作香浓的栗子南瓜汤,它可以舒缓饥饿的胃,甚至可以满足最挑剔的味觉。
Noč čarovnic bo vsak hip tu, zato je skrajni čas, da vas spravimo v ustrezno razpoloženje. In kje je bolje začeti kot pri fotogaleriji z najlepše izrezljanimi bučami na svetu? Ob teh izrezljanih bučah se bodo vaše mojstrovine sicer zdele kot delo triletnega otroka, a do noči čarovnic imate vendarle še nekaj časa, da izpilite svojo tehniko rezljanja.
Bližata se noč čarovnic in čas, ko bomo dolbli buče in vanje izrezovali režeče se obraze. Poleg tega veliko jesenskih receptov kliče po bučah, zato se bo ta pogosto znašla v naši kuhinji. A tokrat vam namesto standardnih receptov ponujamo alternativno obliko uporabe buče. Ne za juho, ne za omako, ne za sladico, ne za dekoracijo, pač pa za izdelavo sodčka za pivo. Njeno sredico obenem kakopak koristno uporabite za izdelavo katerega izmed neštetih kulinaričnih priboljškov, namesto z nožem pa v lupino "zarežite" s pipico.
No More Content