Nutellan kahden ainesosan kakku on ehkä parasta mitä meille on koskaan tapahtunut. Katso resepti nopeasti ja yllätä läheisesi tällä superyksinkertaisella ja supersuklaamaisella jälkiruoalla.
Pripravljeni na kulinarične užitke? Tukaj je recept za Nutellino torto iz samo dveh sestavin, ki bo navdušila vse prisotne! Pa sladek dober tek!
LUE LISÄÄ: Resepti: Nutellamisu, tiramisu Nutellalla
Sestavine za Nutellino torto iz dveh sestavin:
- 1 kozarec Nutelle (960 gramov)
- 4 večja jajca
Priprava Nutelline torte iz dveh sestavin:
Pekač za torto namastite, pečico pa segrejte na 175 stopinj Celzija. Jajca strite v večjo skledo in jih na visoki hitrosti stepite, da potrojijo svojo prostornino in postanejo svetlejše rumene barve – približno 10 minut. Nutello segrejte v mikrovalovni pečici (1 minuto) in jo na polovici segrevanja premešajte. Zmanjšajte hitrost električnega mešalnika in dodajate Nutello, žlico po žlico.
Testo prelijte v namaščen pekač in pecite od 20 do 35 minut oziroma tako dolgo, da torta prestane test z zobotrebcem. Ohladite, preden postrežete. Pa dober tek!