Ruokailijat, varokaa! Kevätravintolaviikko 2015 järjestetään 20.-29. maaliskuuta 81 ravintolassa eri puolilla Sloveniaa, kymmenenä päivänä, jolloin maamme parhaat ravintolat tarjoavat huippumenuja 15 eurolla. Tämän vuoden Ravintolaviikon 2015 keskeinen teema on "uusi slovenialainen keittiö", ja varaukset alkavat 1. maaliskuuta.
Po uspešnem jesenskem Tednu restavracij, na katerem je v devetih dneh v 77-ih restavracijah posebne menije z najmanj tremi hodi preizkušalo kar 31.975 gostov, je čas za repete! Začetek pomladi bomo namreč proslavili na spomladanskem 10-dnevnem Tednu restavracij 2015, na katerem bomo lahko vsi sladokusci in ljubitelji visoke kulinarike ponovno okusili najboljšo slovensko gastronomsko ponudbo po dostopn(ejš)ih cenah. Osrednja tema tokratnjega Tedna restavracij 2015 je “nova slovenska kuhinja”, kar pomeni, da bodo meniji dokazovali usmerjenost najboljših slovenskih chefov v ustvarjalno posodabljanje slovenske kulinarike. Na naših krožnikih lahko tako poleg kreativnosti pričakujemo tudi kakovostne lokalne sestavine, ki se bodo skupaj z vinsko spremljavo pomešale v pravo harmonijo okusov. Sprejemanje rezervacij, s katero oziroma katerimi si lahko zgolj za 15 evrov zagotovimo obrok v eni izmed 81-ih najbolj priznanih slovenskih restavracij, se je na spletni strani www.tedenrestavracij.si pričelo 1. marca.
Lisää tietoa:
www.tedenrestavracij.si