Mislili ste da je sladoled jedino što se poslužuje u kornetu? Ne ako naručite od Daynea Levinrada, koji vam poslužuje kavu u kornetu. A kada završite s potonjim, mirne duše možete "doraditi" kornet. Provjerite zašto će se i kava u kornetu naći na vašoj listi želja!
Ste si od nekdaj želeli piti kavo iz sladkega korneta? Vaš odgovor je po vsej verjetnost pritrdilen. Kdo ne bi želel kombinirati treh najboljših stvari v življenju- kave, korneta in čokolade? Tega se je zavedal tudi Dayne Levinrad, ki je s kavo v kornetu povzročil prav evforijo. Zaradi nje ljudje z vseh koncev sveta derejo v kavarno The Grind Coffee Company, koji se nalazi v Johannesburgu Južni Afriki.
ČITAJ VIŠE: Kaj okus sladoleda pove o tebi?
Kot pravi Levinrad, večina gostov pred uživanjem naredi fotografijo kave v nenavadni skodelici in fotografijo opremljeno z #coffeeinacone objavi na Instagramu. To je do danes naredilo že preko milijon uporabikov! Kulinarično inovacijo je Levinrad patentiral, kavo pa streže v ”izoliranem” kornetu, ki mu vodotesnost zagotavljajo štiri plasti čokolade. Kljub temu ta kave ne zadržuje v nedogled, zato je bolje, da kavo popijete v desetih minutah, sicer lahko začne stožčasta skodelica puščati.
Kava v kornetu:
Više fotografija:
instagram.com