fbpx

PIXMA – naslednja generacija

Canon je predstavil serijo tiskalnikov PIXMA naslednje generacije, ki jo sestavljajo modeli izjemno elegantnega in sofisticiranega videza z večjim naborom funkcij in programske opreme. V novi seriji so modeli za različne uporabnike – od začetnikov do zahtevnih uporabnikov –, katerih napredne funkcije omogočajo ...

Canon je predstavil serijo tiskalnikov PIXMA naslednje generacije, ki jo sestavljajo modeli izjemno elegantnega in sofisticiranega videza z večjim naborom funkcij in programske opreme. V novi seriji so modeli za različne uporabnike – od začetnikov do zahtevnih uporabnikov –, katerih napredne funkcije omogočajo visokokakovostno tiskanje. Na samem vrhu serije sta modela PIXMA MG8150 in PIXMA MG6150 – napredna večfunkcijska tiskalnika, ki združujeta izredno oblikovanje s preprosto uporabo. Sijajno črno ohišje elegantno poživi vsak prostor, oba modela pa krasita velik zaslon TFT in osrednja nadzorna plošča, ki nas vodi po korakih skozi enostaven vmesnik, temelječ na novem Canonovem sistemu Intelligent Touch. Vsi modeli nove serije PIXMA imajo edinstveno funkcijo Full HD Movie Print, ki s pomočjo programske opreme omogoča tiskanje najboljših trenutkov s filmov, posnetih s Canonovimi zrcalno-refleksnimi fotoaparati in kompaktnimi fotoaparati. Metoda odstranjevanja slikovnih napak Movie Frame Enhancements zagotavlja visoko kakovost izpisov z analiziranjem posnetka pred in po izbrani sliki.

Cena: še ni znana, www.canon.si

Next
Audica

S vámi od roku 2004

Od roku 2004 zkoumáme městské trendy a denně informujeme naši komunitu následovníků o novinkách v životním stylu, cestování, stylu a produktech, které inspirují vášní. Od roku 2023 nabízíme obsah v hlavních světových jazycích.