Špičkoví slovinští šéfkuchaři ve 102 zapojených restauracích, které budou součástí akce Podzimní týden restaurací 2018, budou od 12. do 21. října hýčkat hosty speciálními menu plnými čerstvých lokálních podzimních chutí za paušální cenu 18 eur.
Teden restavracij je postal vseslovenski leta 2013. To jesen bomo zato dobro in poceni jedli že devetič. Letošnja najbolj množična slovenska kulinarična akcija Teden restavracij jesen 2018, v kateri bodo sodelovale 102 restavracije, med njimi tudi 11 novih, vůle v znamenju pozdrava slovenskih vrhunskih chefinj in chefov svojim gostom.
Na jesenskem Tednu Restavracij 2018 se bodo prvič predstavili: Tento bar, Ljubljana; Hiša Fink, Novo mesto; Miza za štiri, Maribor; Restavracija Calypso, Nova Gorica; restaurace Milka, Kranjska Gora; Gostilna Antonač, Bojanji Vrh; Gostilna Podfarovž, Vipava; Gostilna Pr Čop, Podkum; Ančin dům, Slovenj Gradec; Restavracija Kamin, Izola; Restaurace Vrtnaria, Bled; Restavracija Brič, Dekani (nova lokacija Restavracije Primorka) in stanice Parenzana, Seča (nova lokacija restavracije Aviator).
Příjem rezervací začíná v pátek 28. septembra. Od tega dne bodo vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani Restaurant Week.
Více informací:
vivi.si/tedenrestavracij